logo
Divequipment
Tweets by Divequipment
 

Ammonite Nieuwe Eco-verpakking

 

Onlangs begon Ammonite het gebruik van plastic verpakkingen bij de apparatuur tot een minimum te beperken. Plastic, onpraktische en eigenlijk "eenmalige" dozen zijn vervangen door stevige gerecyclede kartonnen verpakkingen. Bovendien hebben ze de schuimrubberen inzetstukken verwijderd.

 

Deze oplossing verkleint de ecologische voetafdruk bij de productie van onze duikuitrusting. Het ontbreken van plastic koffers betekent ook een kleiner aantal pakketten dat naar u wordt verzonden en de mogelijkheid om de gewenste sets gemakkelijker in verschillende configuraties samen te stellen.

 

Ammonite ondersteunt actief enkele initiatieven die de verbetering van het onderwaterecosysteem positief beïnvloeden. Een goed voorbeeld is de samenwerking met een internationale non-profitorganisatie die sinds 2009 actief is.

 
 

Ghost Diving brengt vrijwilligers samen, voornamelijk technische duikers die gespecialiseerd zijn in het opruimen van verloren netten, vistuig en ander zeeafval.

 

Ammonite streeft er ook naar om beginnende duikers op te leiden door iedereen aan te moedigen om voor ons milieu te zorgen. Laten we de onderwaterwereld bewonderen door alleen bellen achter te laten. Laten we de bodem niet onnodig aanraken, grijp niet naar de elementen van koraalrifdieren. Als u afval onder of boven water vindt, neem het dan mee. Laat de waterreservoirs niet zelf vervuilen door onderwaterattracties te bouwen van giftige en ongereinigde wrakken of afval. Ga duiken met je partner in één auto. Wees niet passief voor de roekeloosheid van anderen. Koop bewust apparatuur die u lang van dienst zal zijn.

 

Laten we samen de wereld ten goede veranderen, in harmonie met de natuur.