logo
Divequipment
Tweets by Divequipment
20180808-cosmiq-ad-c10-web.jpg
Headers (2).jpg
20180808-cosmiq-ad-d7-web.jpg
Headers (8).jpg
 

Uw partner in duikmaterialen

 

Divequipment is één van Nederlands grootste aanbieders van duikartikelen. Wij zijn een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan producten en activiteiten. Onze medewerkers en dealers binnen de Benelux bieden dagelijks het beste aanbod aan onze (potentiële) klanten. Een propositie die gebouwd is op de verkoop van topproducten van A-fabrikanten en het bieden van aanvullende diensten zoals onderhoud en reparatie.

 

Waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant, staat bij Divequipment hoog in het vaandel. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Typhoon, Tecline, Ammonite System en BrightWeights.

Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals: onderhoud en reparatie.

 

Divequipment hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in relaties kan Divequipment haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant.

Het merendeel van de activiteiten van Divequipment is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie op elkaar aansluiten. Deze producten omvatten onder meer Wetsuits, Droogpakken, Duikflessen, Duiklampen, Handschoenen, Jackets, Lood, Maskers, Schoenen, Snorkels, Vinnen, Volgelaatsmaskers, Accessoires, en producten voor de scheepvaart, offshore en professionele afnemers.

 

Divequipment heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. Wat Divequipment te bieden heeft, is gebaseerd op hoogwaardige producten van de beste fabrikanten, aangevuld met services als onderhoud, reparatie en marketing activiteiten. Het zijn de mensen bij Divequipment die het verschil maken: zij werken met veel trots voor de merken en voor Divequipment.